foto Snorn.jpg
91 K.R. Poststraat Heerenveen Friesland 8441 EN NL
0513 - 226 0010513 - 226 001

Mr. Robert Snorn is sinds 1996 werkzaam als advocaat, is een van de partners van Groenewegen Advocaten en richt zich al bijna 15 jaar uitsluitend op het strafrecht. Hij houdt zich bezig met zowel de grote als de kleine strafbare feiten.

Als u een strafrechtadvocaat zoekt, ongeacht de soort verdenking, bent u bij hem dus aan het goede adres. Voorbeelden van zaken die Robert Snorn behandeld zijn: moord/doodslag, mishandeling, openbare geweldpleging, diefstal, inbraak, drugsdelicten, zedenzaken en fraudedelicten. Ook in zaken betreffende de Wegenverkeerswet, zoals het rijden onder invloed, en bij het indienen van een klaagschrift bij de rechtbank omdat uw rijbewijs is ingevorderd kan hij u bijstaan.

Tot slot kunt u ook bij Robert Snorn terecht voor het voeren van cassatiezaken bij de Hoge Raad (hij is tevens lid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken). Omdat iedereen recht heeft op goede rechtsbijstand staat Robert Snorn cliënten met een klein inkomen ook op pro deo basis bij (gesubsidieerde rechtsbijstand).

Hij staat bekend als een zeer kundig strafrechtadvocaat en zijn cliënten zijn hem dan ook erg trouw. Hij vertelt u duidelijk hoe uw zaak er voor staat en begeleidt u in het gehele strafproces, indien nodig tot aan de Hoge Raad.

Ervaring
Jaar beëdiging: 1996