rob.jpg
100 Ridderhof Oss Noord-Brabant 5341 HS NL
04127607500412760750

Rob Haakmeester verdiende zijn sporen in de bedrijfsadvisering en de geschillenbeslechting/arbitrage. Opgeleid aan de universiteiten van Nijmegen en Utrecht (afgestudeerd 1983), met een vervolgstudie aan Harvard.

Rob Haakmeester is advocaat sinds 2012, en heeft als voorkeursgebieden aansprakelijkheidsrecht en letselschade naast personen- en familierecht. Erfrecht is een groeiend specialisme binnen het kantoor, waar hij met veel energie vorm aan geeft. In deze rechtsgebieden speelt niet alleen juridische deskundigheid, maar ook aandacht voor de menselijke kant van de zaak een grote rol.

Rob is binnen het kantoor het tweede aanspreekpunt voor de sectie strafrecht, waarbij ook het economisch strafrecht zijn belangstelling heeft.

Hij is in de eerste plaats gericht op het oplossen van problemen door overleg en advies; waar nodig procedeert hij met volle inzet. Daarnaast is Rob -lid van het Harvard Program on Negotiation- een effectieve en vasthoudende onderhandelaar.

Rob is voorzitter van een vijftal geschillencommissies voor consumenten en voor bedrijven; hij is verder lid van de Reclame Code Commissie.

Ervaring
Jaar be√ędiging: 2012