hertog.jpg
187-203 Nieuweweg Wijchen Gelderland 6603 NL
024 - 204 20 02024 - 204 20 02

Francine heeft de studie HBO-rechten gevolgd. Daarna is zij overgestapt naar de Rijksuniversiteit Groningen waar zij is afgestudeerd in het strafrecht. In november 2010 is zij beëdigd als advocaat en heeft zij zich voornamelijk bezig gehouden met de algemene praktijk, waaronder het civiel recht en het strafrecht.

Op dit moment is Francine voornamelijk werkzaam in het strafrecht, maar zij is uitstekend in staat ook de civiele belangen van verdachten te behartigen.

Francine vindt het belangrijk om verdachten in een strafzaak in de eerste plaats als mens te behandelen. Zij zal dan ook altijd de belangen van zowel de meerderjarige- als de minderjarige verdachte voorop stellen om hem/haar zo goed mogelijk door het strafrechtelijke proces te loodsen.

Juist haar civielrechtelijke achtergrond, tomeloze inzet en vechtersmentaliteit maken dat Francine de belangen van haar cliënten in strafrechtelijke en aan het strafrecht verwante procedures optimaal zal behartigen.

Bij de aan het strafrecht verwante procedures, kunt u denken aan:

arbeidsrechtelijk ontslag en disciplinaire maatregelen, ten gevolge van en verbandhoudende met strafrechtelijke verdenking en veroordeling en tuchtprocedures;
bezwaar en beroep tegen weigering Verklaring Omtrent het Gedrag;
bezwaar en beroep in procedures tegen het CBR met betrekking tot (on)geldigheid rijbewijzen en het alcoholslotprogramma (ASP).

Ervaring
Jaar beëdiging: 2010