Hoffman300x300.jpg
22 Seinstraat Hilversum Noord-Holland 1223 DA NL
088 - 629 00 57088 - 629 00 57

Emma Hoffman is ruim 15 jaar advocaat en gespecialiseerd in jeugdstrafrecht en strafrecht zaken voor volwassenen en staat cliënten bij in zowel kleine(re) als grote(re) zaken.

 

Ze deed ervaring op bij onder andere bij Cleerdin & Hamer Advocaten in Almere grote en kleinere strafzaken en door haar jarenlange ervaring staat zij cliënten kordaat en kundig bij juist op die momenten dat dit voor hen zo belangrijk is. Zij komt op voor de belangen van cliënten en heeft ook veel aandacht voor ‘de persoon achter de verdachte’.

 

Ze heeft als griffier gewerkt tijdens haar studie bij Rechtbank en Gerechtshof Arnhem (politierechterzittingen en de Penitentiaire kamer betreffende  TBS-verlenging). Ze heeft bovendien als een van de ‘uitverkorenen’ een aantal dagen ‘proef gezeten’ in de penitentiaire inrichting te Roermond, waardoor zij zaken vanuit verschillend perspectief kan bekijken.

 

Emma volgde in 2017 de Opleiding Specialisatie Strafrecht aan het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtwetenschappen van de Universiteit Utrecht en is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

De huidige praktijk bestaat uit strafzaken zoals procedures betreffende (gedwongen zorg en opname van) psychiatrische patiënten, Jeugdzaken en gewelds- en vermogensdelicten.

Ervaring
Jaar beëdiging: 2003